10 OM MIG

Det hele startede lidt for sjov på vores instagramprofil med ,at der aldrig var et eneste billede af mig.

Så det bestemte jeg mig for at lave om på, selvom jeg absolut ikke befinder jeg særlig godt på den side af linsen.  

Jeg besluttede mig for at krydre indlæggene med lidt mere info om, hvem jeg egentlig er som person ,

og det er der blevet taget rigtig godt imod.

Jeg tænker, det nok også er sjov læsning for nogle af jer her på bloggen!

 

Så her får du 100% ærligheder om mig:-)

April 2019

Indrømmet; der er ikke mange billeder af mig selv her på profilen. Tænkte derfor at det var på tide at dele lidt om mig, der står bag kameraet og det meste af vores rejseblog. Så her får du 10 ting du (måske) ikke vidste om mig:


1. Når ikke jeg rejser, er jeg selvstændig og arbejder freelance indenfor reklame og marketing. Jeg elsker mit arbejde, men hånden på hjertet: jeg arbejder for at tjene penge, så jeg kan holde fri. Min identitet ligger for mig ikke i mit job. 


2. Kan ikk lide øl og heller ikk ret godt vin. Men går ikk af vejen for en god cocktail🍸


3. Har taget en ny uddannelse sent i livet og blev lærer for 4 år siden. En uddannelse jeg nok aldrig kommer til at bruge. Men lærerigt uanset og man skal aldrig sige aldrig


4. Har været sammen med min dejlige mand i 24 år. 


5. Er et stort rodehoved, der aldrig kan finde noget


6. Har 1 stor og skøn søn på snart 2 meter😱 og 2 dejlige piger, hvoraf mindsten (på billedet) er en tro kopi af mig selv som lille.

 
7. Er virkelig - som i VIRKELIG dårlig til al sport og måske derfor skideligeglad om jeg vinder eller taber. Har det måske derfor utrolig svært med dårlige tabere.


8. Er ekspert i at starte på projekter, der aldrig blir færdige (tak til min mor for alle de trøjer, hun har stikket færdige for mig. Den på billedet klarede jeg faktisk helt selv)


9. Hader Mads og Monopolet og føler mig lidt alene med det🙈

 
10. Farver ikk mit hår, meeen nu går den nok snart ikk længere


11. Kan ikk begrænse mig og må ha med at jeg har en håndfuld dejlige veninder hvoraf flere af dem har været en del af mit liv i mere end 40 år. Det sir’ noget om et venskab👭og min alder (45)

1: Sådan her ser jeg ud stort set ud hver dag, når jeg er på ferie. Ingen make up, hår i knold og småfedtet hår🙈 Rynkerne blir flere år for år, men det har jeg helt oprigtigt intet problem med. 


2. På 4 uger har jeg vasket og redt mit hår 2 gange. Resten klarer saltvandet.


3. Jeg pakker altid fine kjoler med, men får dem aldrig på. 


4. Jeg har ret svært ved at sidde stille, og er altid bange for at misse en helt særlig oplevelse, når vi besøger nye steder. Min søn siger, jeg har oplevelsesdamp🙈


5. Jeg har meget let til katastrofetanker og må indrømme, at jeg har været lidt nervøs for både jordskælv og tsunami undervejs. Særligt på Gili øerne som er små og flade. Hvis der kommer tsunami, mens man er der, så er det bare at håbe på man når væk i tide🙏🏻


6. Jeg havde planlagt at læse 5 bøger. Nåede kun 3. 


7. Jeg har taget over 6000 billeder de sidste 4 uger. Og får aldrig slettet dem jeg ikk synes om. 


8. Har fået en dille med at prøve samme tøj som Camille (3 størrelser større😂), når hun står i en butik og prøver noget fint. Det har vi fået pænt mange grinere over. 


9. Har overvundet min Shorts-fobi, og haft shorts på stort set hver dag.

 
10. Har som altid når vi er på ferie, forsøgt at finde en ny bikini, da jeg bilder mig ind at det går nemmere, når dellerne er solbrændte. Det lykkedes heller ikk denne gang, så jeg kører videre med den 10 år gamle helt udtjente bikini😂

1️⃣Jeg hører radio som en 60-årig, og har elsket P4 siden jeg var i midten af tyverne
2️⃣Jeg hører til gengæld musik,som var jeg 16, og elsker det meste af det mine børn præsenterer for mig. Særligt er jeg totalt fan (nok deres ældste) af De Danske Hyrder, selvom sproget ikk altid er helt lødigt. Men beatet er fedt og jeg kan de fleste numre udenad🙈Har været til flere koncert under påskud af, at børnene skulle ha en voksen med, hvor jeg 100 pct var alderspræsident, kun overgået af bandmedlemmernes familier og securityvagterne (som troede jeg var SSP konsulent😂)
3️⃣Jeg er kanonstolt af, at være fra Vestegnen. Vestegnen er bare SÅ meget mere end sit ry, og jeg elsker at bo her, selvom det nok ikk blir for altid. 
4️⃣Jeg syns altid jeg vejer 5 kg for meget, men får aldrig rigtig bugt med dem. Måske fordi jeg faktisk syns det er ok og fordi jeg elsker god mad og bland selv slik for meget
5️⃣Jeg ber aftenbøn hver dag, og har gjort det hele livet. Det er en ting, jeg har givet videre til mine børn, og som de nu selv er store nok til at vurdere, hvordan og hvornår og om de vil bruge i livet🙏🏻

6️⃣Hvis jeg kunne vælge en anden levevej ville jeg gerne være psykolog eller skuespiller
7️⃣Jeg er ikk typen, der bærer nag. Det er livet for kort til. 
8️⃣Elsker udtrykket: “ skal vi ikk vente med at klø til det kradser” og prøver at efterleve det, særligt når mit bekymringsgen sætter ind. 
9️⃣i drømmer stolt at jeg (stadig) ser Paradise Hotel og elsker det. Som Rasmus sagde en dag “mor, jeg tror sgu ikk der er mange på min alder (17) der ser sådan noget med sin mor! Meeeeen, mon ikk vi alligevel er flere end man tror? Jeg syns, det er god underholdning, og desuden en fin måde at få dialog med mine unge mennesker om forskellige emner på.
🔟Stedet på billedet er et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har været. Kuang Si vandfaldene i Laos. Jeg husker stadig følelsen af den mudrede regnskovsti under mine fødder, da jeg nervøs gik derop. Så nervøs for, at det ikke levede op til mine forventninger, for jeg havde glædet mig så meget. Men nøj hvor det gjorde, og jeg næsten græd af lykke over hvor guddommeligt et sted, vi så. Tak🙏🏻

Tid til en omgang

“10 fredagsfacts om mig” (aug. 2019)

10 feriefacts om mig (aug. 2019)

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round