OM FORBEREDELSER OG BAGLÆNS JULEKALENDER

November 28, 2015

Nu nærmer vores afrejse sig og de sidste uger og de kommende står rigtig meget i forberedelsens tegn. Normalt er dette den tid på året hvor vi juler, pynter, bager og køber gaver, men i år er det som om vi slet ikke rigtig kan tune ind på julen. Her går tiden i stedet med at købe solcremer hjem fra Tyskland (i stakkevis, da vi helst vil undgå at skulle købe noget fuld af underlige indholdsstoffer når vi er afsted), downloade lyd- og e-bøger, søge visum og ellers få styr på de sidste praktiske ting. Vi mangler også lige en sidste vaccine som skal på plads, og der skal indkøbes malariapiller, kanyler og andet godt til rejseapoteket.

 

Meeen, selvom vi ikke juler så meget, som vi plejer, så har der allerede sneget sig op til flere portioner æbleskiver indenbords.  Og der har også indfundet sig op til flere julekalendere på matriklen. Faktisk er vi allerede startet på dem. Låge nr. 24 blev åbnet for 3 dage siden. I år åbner vi ”baglæns” og bruger kalenderen som nedtælling til afrejse, og det betyder at vi smutter sådan lige om 19-chokoladers-tid!

Please reload

Please reload

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round