HOI AN I BILLEDER

January 2, 2016

Skulle jeg sætte en farve på Hoi An ville jeg uden at blinke sige rød, da mine minder sender mig i retning af varme farver fra alle de smukke lanter, der pryder byen uanset hvor man befinder sig. Men når jeg kigger mine billeder igennem, spiller de blå og grønne nuancer i højere grad ind, så de har også fået plads her i et lille billedligt tilbageblik på de sidste 6 skønne dage.

 

Stillehavets brusen. Cua Dai Stranden ved Hoi An. Det blev dog ikke til svømmeture for vores vedkommende, da der var rødt flag hele tiden, mens vi var der. I øvrigt var stranden lidt skuffende. Ser fint ud her, men det er også noget nær den pæneste beskæring, der kunne findes:-) Vejret har været ret dårligt, mens vi har været her, så det spiller nok også ind.

 

Fineste mønstre, lamper og skulpturer overalt i den gamle pagode midt i Acient Town.

 

Heldigt når turistkjolerne lige passer ind i de fine farver i pagoden. Alt koster intet her, så det er svært at begrænse sig, når man selv skal slæbe tingene videre i en allerede tung rygsæk.

 

På besøg i en gammel villa fra det 17-århundrede, hvor 7. generation af familien stadig bor den dag i dag. Bedste tænder op i køkkenet.

 

 

 

Lamper og lanterne - byens vartegn. Og smukkeste frugter fra markedet.

 

>>> Læs alle indlæg fra Vietnam her

 

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Please reload

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round