TIPS & ANBEFALINGER TIL VIETNAM

January 10, 2016

3 uger præcis blev det til i Vietnam. 21 dage spækket med oplevelser, indtryk og ikke mindst fuldstændig fantastisk mad. I skrivende stund sidder jeg under mit myggenet i en bambushytte i Laos og glæder mig til et nyt land med nye oplevelser. 

 

Vi har samlet vores bedste tips og anbefalinger til Vietnam lige her

 

I har endnu et par indlæg om Hanoi tilbage. Den by havde så meget at byde på. Bl.a. så vi i går det balsamerede lig af Ho Chi Minh i mausolæet. En besynderlig og på mange måder højtidelig oplevelse. Mere om det senere.

 

Indtil da får I her lidt snap shots fra de første 3 uger.

 

Take care!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round