TIPS OG TRICKS TIL AT PRUTTE OM PRISEN

January 19, 2016

Her kan I se os gå gennem markedet.

 

I Laos er der et natmarked, hvor de sælger tøj, punge og alle mulige souveniers. Selv om markedet hedder natmarkedet, så skal de lukke kl. 23:30. De starter med at sætte deres ting op kl. 18:00, så det burde hedde aftenmarked.

 

De slår telte op og de har mange store sække med ting, som de stiller op hver dag. Hernede i Asien prutter man meget om prisen, og derfor gør jeg det også. Jeg er efterhånden blevet god til det med at prutte om prisen. Nu skal i høre hvad jeg gør.

 

5 gode råd til at prutte om prisen:

  1. Du må ikke virke for interesseret

  2. Hvis damen i butikken siger 100, så siger jeg 50 (sig altid ca. halvdelen)

  3. Hvis hun så siger nej som hun højst sandsynligt gør så gør jeg 2-5 op

  4. Hvis hun ikke siger ok til din pris så kan du går 10 op måske kun 5.

  5. Hvis det ikke virker så skal du bare gå, så plejer det at ende med at hun siger ok til din pris.

Jeg har købt flere gode ting efterhånden. Fx. en kjole og nogle tasker.

 

En lille extra ting; Jeg synes ikke man skal prutte for meget hvis det er børn der står og sælger.

Please reload

Please reload

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round