TRAVEL-BLUES - KOM MED PÅ FISKEFARM

February 27, 2017

I går landende vi efter 31 timers heftig hjemrejse, og dagen i dag er præget af jetlag, som heldigvis betyder glade morgenfriske børn, som både havde tid at lægge neglelak og gøre sig helt fastelavnsklar, inden de alle drog ud af døren på vej til gensyn med deres venner. Rasmus rejste allerede videre til efterskolen i går aftes, og nu går der så lige nogle dage med at vænne sig til, at vi ikke alle skal være sammen 24/7. Pigerne ville gerne sove sammen i nat, og sådan er det ofte, når de har været tæt i så mange dage. Det er en af de virkelig positive sideeffekter ved at rejse og spendere meget tid tæt sammen.

 

Jeg holder skansen hjemme i dag, og drømmer mig tilbage til ferie. Må blankt indrømme at jeg allerede har google hvad en billet til Bangkok i december skal koste, men det får jeg nok ikke resten af familien med på. Ovenpå forrige års jul i Saigon, må jeg bare sande at stofen fra 'Sikken en voldsom trængsel og alarm' "rør kun ikke ved min gamle jul" er mere end gældende for mine børn, så vi bliver hjemme:-)

 

Her på det thailandske faldereb slog det mig, at I slet ikke fik denne fine film med, som Jørgen lavede efter besøget på fiskefarmen på Koh Yao Noi. Her er både hajer, moræner og den søde poppelfisk som puster sig op, når den blir' bange.

 

Tag med på et lille tilbageblik her:

 

 

 

Please reload

Please reload

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round