AT PLANLÆGGE EN REJSE - ALT STARTER MED EN DRØM!

May 18, 2017

 

En rejse starter for mig altid lang tid før, vi står med rygsæk eller kuffert på vej ud af døren. De fleste af vores rejser tager form i mit hoved i måneder og nogen gange årevis, førend de bliver til virkelig.

 

Nogle forbliver drømme og ligger på tegnebrættet og bliver måske (aldrig) til noget. Jeg har hundredevis af steder, jeg gerne vil besøge og oplevelser jeg føler, ligger og venter på os derude. Steder jeg er faldet over via rejseblogs, instagram, avisartikler eller som på anden vis har sneget sig ind på mig, og fået lov at blive en del af hele det store bagkatalog af rejseplaner og udlængselsdrømme, der er en stor del af mit liv og mine tanker.

 

Jeg har opdateret bloggen med et indlæg om, hvordan vi planlægger vores rejser og et simpelt trick der vil få dig til at føle, at din ferie føles længere - læs med her

Please reload

Please reload

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round